Tervetuloahyvän mielen klapikaupoille!

Hyvän Mielen Klapit

Valmistamme ja myymme polttopuita ja klapeja Kangasniemellä Etelä -Savossa. Tarjoamme joustavaa palvelua tarpeidesi ja toivomustesi mukaan. Klapit valmistetaan Sinulle tilauksesi mukaisesti: puulaji, pituus, määrä, karkeusaste, laatuluokka ja toimitustapa huomioon ottaen.

Valmistamme polttopuueriä paitsi tilausten mukaan, niin myös varastoon syksyä ja talvea silmällä pitäen. Puutavaraa kaadetaan helmi-maaliskuussa ja valmistetaan klapeiksi ja haloiksi kuivamaan mahdollisimman pian. Kuivatus tapahtuu ensin ulkoilmassa ja klapit siirretään isoon tuulettuvaan konttiin tai katokseen ennen syyssateita.

Valmistamme klapit hyvälaatuisesta puutavarasta, joka on paksuudeltaan 8-30 cm. Työ tehdään Pilkemaster Evo 36 -pilkekoneella, jonka terät halkaisevat puun sen paksuudesta riippuen 2,4, tai 6 osaan. Klapit pakataan asiakkaan toiveen mukaisesti, jotta kuljetus, jälkikuivatus ja varastointi on helppoa.

Hyvän mielen klapit

Toimitamme suursäkkejä lukuunottamatta polttopuut koti- tai mökkipihaan (saarimökkiläisille venerantaan) Kangasniemellä, Naarajärvellä ja Pieksämäellä ympäristöineen. Myös Mikkeliin, Hankasalmelle, Jyväskylään ja Joutsan seuduille.  Kysy kuljetuksesta ja mahdollisesta rahtimaksusta. Toki voit noutaa polttopuut myös omalla kalustollasi metsätilaltamme sopimuksen mukaan.